avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta, termene de prescriptie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta, termene de prescriptie

Buna ziua! am si eu o mica mare problema...am primit ieri 05.01.2012, 2 amenzi de la CNADNR pt ca in data de 18.06.2011 si 19.06.2011 am circulat fara rovinieta...intrebarea mea este daca fapta s-a prescris si ce motive sa invoc in contestatie?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 11:58, 6 Ianuarie 2012
Nu. Fapta nu s-a prescris, insa asa este "practica" celor de la CNADNR, sa trimita aceste "cadouri" la limita termenului de prescriere. Adica in 6 luni de la savarsirea faptei intocmesc procesul verbal, + 30 de zile sa-l aduca la cunostinta. Din ce relatati rezulta ca sunteti in termene, din pacate si bun de plata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenzi multiple rovigneta sab-ina sab-ina buna seara, am urmatoarea problema: am circulat fara sa stiu ca nu am rovigneta. am fost convinsa ca exista... dar chitanta era cam stearsa, nu am insistat ... (vezi toată discuția)
Sanctiune contraventionala lipsa rovinieta, semnatura olografa scanata seti seti Am primit la posta in data de 24.09.2015 un proces verbal redactat electronic, emis de CNADNR si intocmit in data de 14.09.2015, pentru faptul ca am circulat ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)