avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

Buna ziua,
un student la master (22 ani) primeste pensie de intretinere de la tata. daca s-a angajat mai beneficiaza de pensie ? daca nu, trebuie sa mearga la tribunal sa faca dovada ca are venit si se sisteaza pensia ? trimite hotararea judecatoreasca la angajatotul tatalui sa nu-i mai opreasca acestuia din venit ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters234722 , utilizator 16:33, 6 Ianuarie 2012
Puteti depune cerere de sistare a pensiei de intretinere la judecatorie.
Va trebui sa faceti dovada ca fiul dvs. este angajat si obtine venituri din munca.
Comunicarea hotararii definitive si irevocabile de sistare a pensiei de intretinere se face de catre instanta, dar puteti duce si personal sentinta la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere student lazflo lazflo Buna ziua. Sunt student, am 22 de ani si de un an de zile primesc pensie de intretinere de la tatal meu in urma divortului parintilor. Pensia este in cuantum ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara DeadMau DeadMau In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master? (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere misca misca Buna ziua. Am o intrebare sper sa ma lamureasca cineva. Sunt major, dar nu mai studiez si as dori sa fac o actiune in instanta pentru sistarea pensiei ... (vezi toată discuția)