avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare suma datorata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare suma datorata

Buna ziua,

Am si eu de recuperat un avans dat pentru o comanda care nu -sa mai livrat.Exista contract si facturi de avans.Firma respectiva ma tot amana ca-mi plateste azi ba ca maine ba ca poimanine si asa au trecut 4 luni!
Cum pot sa imi iau banii mai repede?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nininini , utilizator 17:09, 6 Ianuarie 2012
actiune in pretentii in fata instantei de drept comun. puteti incerca si medierea dar sunt slabe sanse, avind in vedere intentia clara a debitorului de a returna banii cit mai tirziu.
mai exact ce trebuie sa fac?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare avans fara livrare landscapeconcept landscapeconcept Buna ziua, deranjez si eu cu o intrebare, sau mai bine zis cu un sfat... am avut nevoie de niste cherestea ( conditionata fiind de lipsa timpului, am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani! Dimache69 Dimache69 Am vrut sa cumpar un utilaj agricol si am dat un avans de 1000 de euro,intre timp societatea caruia i-am dat avansul NU mai lucreaza cu cei care produceau ... (vezi toată discuția)
Contract nesemnat de mine , iar firma ce urma sa imi ofere servicii nu vrea sa imi returneze banii Eavy Eavy Buna ziua! Am intentionat sa contractez o firma de constructii de lemn pentru o casa . Mi s-a spus telefonic ca pot da un avans ,iar restul la livrarea si ... (vezi toată discuția)