Buna ziua! Am intentionat sa contractez o firma de constructii de lemn pentru o casa . Mi s-a spus telefonic ca pot da un avans ,iar restul la livrarea si montarea casei.Initial,pe site-ul lor au afisat un pret,iar dupa ce am depus avansul in contul lor mi-au trimis contractul spre semnare.Insa ,citindu-l,am observat ca au ridicat pretul substantial(cateva mii de euro) si existau si alte inadvertențe in continut.Ca atare nu am semnat contractul ,totodata solicitand telefonic si returnarea avansului. Mi s-a raspuns ca imi vor returna banii,mai putin 25%,pretextand ca ei au pierdut timp pentru intocmirea contractului ,a fisei de comanda etc si ca legal,nesemnarea contractului fe catre mine inseamna "acord tacit". Intrebarea mea este: Am sanse sa imi recuperez banii in totalitate? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Faceți o somație prin avocat întâi, poate consimt să vă returneze banii, arătând că în caz contrar veți sesiza Protecția Consumatorului și veți intenta o acțiune în pretenții, context în care vor plăti inclusiv cheltuieli de judecată!