avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... coeficienti de ierarhizare in 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

coeficienti de ierarhizare in 2012

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog, avand in vedere ca s-a modificat salariul minim brut pe tara garantat in plata, care sunt coeficientii de ierarhizare in 2012?
Va multumesc.
La rubriile 15 si 16 din tabelul cu sectoarele in care CCM este obligatoriu in 2012 veti gasi si activitati de transporturi.
www.avocatnet.ro/content/art...

Prevederile noului CCM pe care il veti incheia la nivel de unitate si inregistrat la ITM va trebui sa respecte prevederile CCM la nivelul ramurii transporturi pe 2012 si isi va rasfrange efectele asupra tuturor contractelor individuale de munca din unitate.
Cred ca HG la care faceti referire nu reglementeaza nicio obligatie de incheiere a ccm la nivel de sector de activitate ...
Asa este, va cer scuze, exprimarea este "se pot incheia", deci la nivel de unitate CCM va fi cel mai de sus, D-na Anca.d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca artemita artemita Contractele de munca la nivel de ramura sunt obligatorii pentru unitatile care fac parte din ramura respectiva ? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel national ion_vasilescu ion_vasilescu Va rog sa-mi spuneti daca Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2011 - 2014 a fost aprobat. (vezi toată discuția)
Coeficientii de ierarhizare mikitud mikitud se mai calculeaza coeficientii de ierarhizare la salariu minim in functie de studiile avute? exista cadru legal pentru acesti coeficienti? multumesc. (vezi toată discuția)