avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... va salut - vreau sa trimit o scrisoare la CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

va salut - vreau sa trimit o scrisoare la CEDO

cum pot face sa trimit o scrisoare la cedo vreau sa daau statu roman in judecata pt taxa auto
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:25, 6 Ianuarie 2012
mai intai, ati epuizat caile procedurale prevazute de legea romana? CEDO nu este o instanta de drept comun unde puteti depune o cerere de chemare in judecata asa cum faceti la o judecatorie locala. exista conditii restrictive si una din ele consta in epuizarea cailor de atac interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.e.d.o iovu catalin iovu catalin ASTEPT O DECIZIE DE LA CEDO DE 5 ANI DE ZILE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS INCA . STIE CINEVA CIT MAI DUREAZA PINA VINE RASPUNSUL? MAI AM UN PIC ... (vezi toată discuția)
Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale adelynna adelynna In urma unei achitari definitive,am introdus o actiune judec. pt a cere despagubiri statului roman.Imi spune si mie cineva care e procedura, stiu ca in decurs ... (vezi toată discuția)