avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai primeste indemnizatie dupa al treilea copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai primeste indemnizatie dupa al treilea copil?

Am inteles ca pana la 1 ian 2012 se primea indemnizatie pana la al 3-lea copil nascut dupa 2005 sau 2006. S-a schimbat aceasta in urma modificarilor ce s-au facut in ultima luna?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bw_vision , utilizator 23:45, 10 Martie 2018
Daca nasteti in 2012 veti beneficia de indemnizatia aferenta CCC , chiar daca sunteti la a patra nastere ... se iau in considerare numai nasterile survenite incepand cu data de 01.01.2006 ....
Buna ziua,
Pentru al patrulea copil nascut in 2017 situația a ramas la fel? Nu se mai acorda ICC?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.9 alin.1 din OUG 111/2010, concediul și indemnizația lunară prevăzute la art. 2 alin. (1) și art. 5, precum și stimulentul de inserție prevăzut la art. 7 se cuvin pentru fiecare dintre nașteri sau, după caz, pentru fiecare dintre situațiile prevăzute la art. 8 alin. (2).
Va mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A sasea nastere dar nici un ccc pana in prezent tormi tormi sotia mea urmeaza sa nasca in luna decembrie acest an al 6-lea copil eu sunt angajat din luna noiembrie 2010 pana in prezent nu am beneficiat nici unul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru al patrulea copil primaryteacher primaryteacher Cazul acestei doamne este urmatorul: Are 4 copii nascuti dupa ianuarie 2006.Pentru cel de-al doilea si al treilea a beneficiat de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Al doilea concediu pentru cresterea copilului claudia.streanga claudia.streanga Buna ziua, As dori sa imi oferitii cateva informatii legate de al II lea concediu de maternitate: in prezent, sunt in concediu de crestere copil, pana la ... (vezi toată discuția)