avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce conditii sunt considerate egale drumurile din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce conditii sunt considerate egale drumurile din punctul de vedere al prioritatii?

Buna ziua! Exista vreo reglementara clara in ceea ce priveste situatiile de egalitate in ceea ce priveste drumurile?? Cum isi pot da seama soferii ca intra intr-o interesectie ce au ambele drumuri prioritate - in acest caz de regula folosindu-se regula prioritatii de dreapta, si nu se intersecteaza cu un drum neprioritar care are in ambele parti semnul STOP?? Trebuie sa fie observat acel semn din timp?? Banuiesc ca cel mai bine observand drumul din dreapta??
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 16:19, 7 Ianuarie 2012
Da.. exact la lucrul acesta ma refeream!:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate corcita? vatafu vatafu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de modul in care se circula intr-o anumita intersectie din Craiova. Este vorba de asa numita intersectie de la Consul, ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera - art. 57 din r.a. a oug 195/2002 iuliana7 iuliana7 Va rog sa-mi explicati mai amplu, la ce fel de indicatoare rutiere se refera acest articol, caci nu poate fi vorba de indicatoarele de reglementare a ... (vezi toată discuția)
Cine are prioritate? yo686 yo686 __________| |_______ a2 __________ _______ | a1 | * se da intersectie fara semafoare, indicatoare, ... (vezi toată discuția)