avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda cu ordin de plata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda cu ordin de plata

Va rog un punct de sprijin in situatia mea: detin PFA si am vandut marfa unei persoane cu care nu am avut decat contact telefonic. Marfa nu a iesit din sediul pfa-ului pana nu am primit pe fax un ordin de plata prin care sa mi se confirme plata. suma este 35.000ron.am dat drumul marfii si cu factura, rugand soferul sa-mia duca factura stampilata.soferul este o persoana angajata de infractor doar pentru acest transport.factura mi-a venit inapot doar semnata, fara stampila.banii nu au ajuns in contul meu bancar. am fost la banci si mi s-a spus ca ordinul de plata este falsificat. ce sa fac in acest caz? nu dau in nici un fel de infractor, nr de telefon nu mai figureaza.
daca merg la politie, pe cine denunt?
Cel mai recent răspuns: theofana , utilizator 18:10, 15 Ianuarie 2012
sa inteleg ca dvs nu aveti datele firmei / persoanei din OP? sau datele soferului?
ati predat marfa unor persoane a caror identitate nu o cunoasteti?
la politie trebuie sa incercati ? dar se cam numeste ca ati fost tepeuit , nr auto care a fost facut transportul este un prim pas .
soferul este angajat doar pntru aceasta operatiune.eu am pfa de curand si nu am stiut cum se procedeaza ...am vazut ordinul de plata sampilat de la banca si am avut incredere. soferul nu are nici o legatura...
marfa a fost lasata in drum deschis unei persoane, nu stim numele adevarat...
numarul de telefon de pe care am fost contactat nu mai este disponibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda cu tirul...... CORNEKUS CORNEKUS In urma unui anunt dat pe internet prin care ne exprimam dorinta de a cumpara ulei si zahar am fost contactati (conform email atasat) de firma XXX SRL acestia ... (vezi toată discuția)
A eliberat facturi desi era in insolventa dinumarcel dinumarcel In luna octombrie 2008 preintre e-mailurile primite cu diverse oferte era su unulinteresant cu o oferta pt un GPS+Antiradar pentru autoturism, la ,,pachet\" Am ... (vezi toată discuția)
Falsificare facturi zipper zipper Buna, administrez o societate de la care o alta societate (printr-un reprezentant al sau) a achizitonat bunuri pe care le-a platit cu ordine de plata. Problema ... (vezi toată discuția)