Buna seara as avea si eu o intrebare la care va rog mult daca se poate sa imi raspundeti.In 27 mai 2011 mi-a incetat un contract de munca la un angajator, iar in data de 15 iunie 2011 mi=a fost facut alt contract de munca la o alta firma.Intrebarea mea ar fi urmatoare:ma afecteaza in vreun fel perioada lipsa din cartea de munca din 27.05.2011-31.05.2011 si 01.06.2011-15.06.2011 la primirea indemnizatiei pt copil?Mentionez ca am ramas insarcinata in iunie 2011 iar data probabila a nasterii ar fi cam pe 24 februarie 2012.
Ar trebui sa platesc ceva diferente pt zilele lipsa la casa de asigurari sau altundeva?Cineva mi-a spus ca nu o sa am probleme deoarece s-a cotizat pt mine in luna mai de firma de la care am plecat iar in luna iunie a cotizat pt mine firma la care m-am angajat.Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!Multumesc.
Va multumesc din suflet tuturor pt raspunsuri,datorita dvs am scapat de ganduri si m-am linistit!Sunteti cu adevarat o comunitate de mare ajutor pt cei ca mine!Va doresc un an bun cu multe impliniri si succese!