Buna ziua ,puteti sa ma ajutati la o alta intrebare ,,parinti mei sunt divortati dinainte de revolutie au incercat sa faca partaj atunci dar nu aveau acte pe casa nu aveau ce sa imparte decit copii ,atunci mama mea a renuntat la tot in favoarea tatalui cu conditia sa nu vinda dupa finalizarea actelor ,cu conditia sa ramina la cei 4 copii,,acum dupa moartea lui ce drept mai are ea daca avem hotarire de divort si renuntarea parti ei cu o declaratie ,,mai are drept la ceva ,,ii mai revine cota parte?,,multumesc anticipat,,
Daca a fost cumparata casa dupa divort si numai de tatal dv., atunci mama nu este mostenitoare, pentru ca nu mai are calitatea de sot. Deci mostenitorii tatalui sunt doar copiii
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:Bunici mei au decedat in urma cu multi ani ,in urma lor a ramas casa unde au locuit,dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea,ei aveau sapte copii,printre care si tatal meu,care a locuit cu ei in casa,dintre acesti 7 copii nu m-ai traieste decat unul.Tatal meu a decedat si el,in viata a ramas doar mama.Eu as vrea sa deschid succesiunea.As dori sa-mi spuneti care sunt pasi de urmat in aceasta situatie si ce drept as avea eu.
Buna ziua sunt divortati inainte de revolutie si casa este facuta pe timplul casatoriei dar cind au divortat mama mea a renuntat la tot prin paraj a renuntat la casa cu conditia sa ramina la cel 4 copii ,au facut un pact in tribunal care au semnat amindoi ca nu se poate vinde de catre tata ,,,dar el a murit a ramas ea si noi 4 ce drept mai are ea la casa respectiva ,,dar la mostenirea lui mai are alte paminturi si case mostenire de la parinti lui ,,,
Succesiune
stefaniajohnston
Buna ziua ,,vreau sa va detaliez cazul meu ,,parinti mei au facut casa in 1970 si erau casatoriti ,,inainte de revolutie mama mea a divortat si i-a revenit ... (vezi toată discuția)
Sucesiune
stefaniajohnston
Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)