avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua ,puteti sa ma ajutati la o alta intrebare ,,parinti mei sunt divortati dinainte de revolutie au incercat sa faca partaj atunci dar nu aveau acte pe casa nu aveau ce sa imparte decit copii ,atunci mama mea a renuntat la tot in favoarea tatalui cu conditia sa nu vinda dupa finalizarea actelor ,cu conditia sa ramina la cei 4 copii,,acum dupa moartea lui ce drept mai are ea daca avem hotarire de divort si renuntarea parti ei cu o declaratie ,,mai are drept la ceva ,,ii mai revine cota parte?,,multumesc anticipat,,
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:38, 7 Ianuarie 2012
Fiind divortati, mama dvs nu mai are niciun drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,vreau sa va detaliez cazul meu ,,parinti mei au facut casa in 1970 si erau casatoriti ,,inainte de revolutie mama mea a divortat si i-a revenit ... (vezi toată discuția)
Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,, stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua o intrebare va deranjez,,,Parinti mei sunt divortati de 24 de ani ,,prin divort mama mea a cistigat casa avind atunci 2 copii minori ,,in timpul ... (vezi toată discuția)