avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare salariat

As dori sa stiu daca angajatorul ma poate evalua la intoarcerea mea din concediu de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: andreia85 , utilizator 12:06, 8 Ianuarie 2012
Ati intrat in CCC in baza OUG nr.148/2005 sau OUG nr.111/2010?
Da. Va poate evalua dar acest program si cu procedura aferenta trebuie sa fie trecute in regulamentul intern. Adica salariatul sa stie ce-l asteapta.
Angajatorul are obligatia de a intocmi fisele de evaluare pentru angajati conform noului cod al muncii . Criteriile sunt mentionate in Regulamentul Intern care trebuie adus la cunostinta salariatilor .
Am intrat in CCC in baza OUG 148/2005.
Depinde si de faptul daca lucrati la stat sau la privat. Pentru bugerari exista metodologii proprii de evaluare,pt.privat acestea se reglementeaza prin norme interne.

Alte discuții în legătură

Inceperea activitati dupa incheierea concediului crestere copil DRMario DRMario Dupa incheierea concediului c.c.firma la care lucrez trebuie sa-mi asigure aceasi functie si acelasi post pe care l-am avut inainte de suspendarea Contractului ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca din maternitate! teodora2009 teodora2009 Buna ziua! Mai am 2 luni pana la intoarcerea la munca din maternitate si as dori sa stiu care imi sunt drepturile si obligatiile conform Noului Cod al ... (vezi toată discuția)
Post desfiintat in timp ce sunt in concediu crestere copil paleolog paleolog Salut! Ma pot intoarce la acelasi loc de munca, dupa ce se termina concediul de crestere copil? Firma a desfiintat postul pe care eram angajata. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)