avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare salariat

As dori sa stiu daca angajatorul ma poate evalua la intoarcerea mea din concediu de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: andreia85 , utilizator 12:06, 8 Ianuarie 2012
Lucrez la stat.Problema este ca ei nu vor sa ma mai primeasca inapoi la munca.
In acest sens, invocati prevederile art.10 alin.7 din Legea nr.202/2002 care dispun ca, la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

Beneficiind de indemnziatia pentru CCC in baza OUG nr.148/2005, angajatorul poate decide concedierea dvs., in conditiile legii, la revenirea din CCC ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceperea activitati dupa incheierea concediului crestere copil DRMario DRMario Dupa incheierea concediului c.c.firma la care lucrez trebuie sa-mi asigure aceasi functie si acelasi post pe care l-am avut inainte de suspendarea Contractului ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca din maternitate! teodora2009 teodora2009 Buna ziua! Mai am 2 luni pana la intoarcerea la munca din maternitate si as dori sa stiu care imi sunt drepturile si obligatiile conform Noului Cod al ... (vezi toată discuția)
Post desfiintat in timp ce sunt in concediu crestere copil paleolog paleolog Salut! Ma pot intoarce la acelasi loc de munca, dupa ce se termina concediul de crestere copil? Firma a desfiintat postul pe care eram angajata. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)