avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lipsa semnal telefon
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lipsa semnal telefon

Am doua abonamente intr-o retea de telefonie mobila si nu pot suna de pe nici un telefon? voi aveti semnal la telefon? nu am m-ai avut aceasta problema pana acum. Multumesc
[Va rog nu mai scrieti cu majuscule, Regulamentul forumului nu permite asta. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: aqua80 , utilizator 07:43, 8 Ianuarie 2012
Licentele au fost extinse pana la 31 decembrie 2012. Eu am semnal la aceasta firma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Ati platit ambele abonamente la timp?
Nu ati platit decat unul dintre abonamente?
Daca da, posibil sa vi le fi blocat pe amandoua.

Se pare ca asa procedeaza companiile de telefonie mobila in cazul clientilor cu mai multe abonamente cand acestia platesc doar unul (sau o parte) dintre ele.
da.abonamentele sunt platite la timp.semnalul a revenit dupa circa doua ore si jumatate.probleme cu semnalul au fost in militari si dr taberei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare catre companie de telefonie mobila blackshaddow blackshaddow buna ziua am o problema cu una din companiile de telefonie mobila (cea verde) sa nu fac reclama problema este in felul urmator sunt abonat de 4 ani de ... (vezi toată discuția)
Apelurile catre 112 nu apar in listingul de convorbiri marlenn marlenn as dori sa stiu daca e normal si legal sa nu apara in listingul de convorbiri de pe o retea mobila (doar una) apelul catre 112, indiferent ca apelul a fost ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract Cosmin C Cosmin C Buna ziua, Sunt abonat al unei companii de telefonie mobila. In data de 23..11.2011 am solicitat rezilierea contractului si trecerea pe abonament al ... (vezi toată discuția)