avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... un ajutor v-as ruga-legalizare hotarare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

un ajutor v-as ruga-legalizare hotarare

buna seara,un sfat va rog...am divortat in august 2011 ,eu mi-am schimbat domiciliul in alt oras si avocata nu mai poate sa imi faca definitiva si irevocabila hotararea de divort.mentionez ca am un minor,am serviciul si nu ma pot deplasa din localitate.am vreo sansa sa imi legalizeze altcineva acea hotarare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 8 Ianuarie 2012
Pai, chiar dvs. Scrieti o cerere in care solicitati legalizarea hotararii si o trimiteti prin posta la judecatoria la care v-ati judecat impreuna cu taxa de timbru, si copia hotararii ce se doreste a fi legalizata.
Nu inteleg. Cum nu poate avocata sa va faca hotararea de finitiva si irevocabila?
si-a schimbat domiciliul in alt judet si din cate am inteles este plecata din tara.
Mesaje reeditate
@ corinaandra
Data post: Duminica, 8 Ianuarie 2012, 00:35
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Subiect ..

multumes de raspuns,dar am uitat sa precizez faptul ca d-na avocat a avut o procura pt a ma reprezent si legaliza hotararea,nu ma va incurca cu nimic?

@ Gabrielle Monique
Data post: Duminica, 8 Ianuarie 2012, 00:40

Buna seara,

Va rog folositi butonul "Raspunde" si continuati discutia in topicul deschis initial. Nu mai deschideti topicuri noi care nu au niciun sens, contravine Regulamentului de postare.

Va multumesc pentru intelegere.
Moderator G.M

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotarari judecatoresti rosu dani rosu dani nu imi pot lua cartea de munca de la fostul patron desi am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in favoarea mea , am inteles ca trebuie un ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila LexyaAlexya LexyaAlexya Buna, In urma divortului pronuntat in decembrie 2011, intelesesem ca hotararea judecatoreasca va fi trimisa prin posta la adresa de domiciliu. Intre timp, am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa sterg copilul de pe numele tatalui miharobert_clau miharobert_clau buna ziua am si eu o intrebare cum as putea sa imi sterg copilul de pe numele tatalui sau?noi nu am fost casatoriti dar a recunoscut copilul iar acesta ii ... (vezi toată discuția)