avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art 248 alin 1 lit e
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art 248 alin 1 lit e

buna ziua si la multi ani
pe data de 21.12.2011 am depus demisia fara a efectua preaviz,din cate am inteles urma ca decizia sa fie pe disciplinar(absent nemotivat):in 05.01.2012 am inteles ca decizia a fost facuta cu art 248 anin.1 lit.e;urmand sa o semnez sau nu pe data de 9.01.2012(cand va fiprezent si dir gen)
ce ar trebui sa fac
multumesc
Cel mai recent răspuns: marian1401 , utilizator 13:59, 8 Ianuarie 2012
ok, o sa semnez decizia dupa, care... vom vedea....
multumesc
sa aveti o duminica frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia carmen-luiza carmen-luiza Am lucrat o scurta perioada de timp intr-o companie si am decis sa nu mai lucrez pentru ca nu mergeau treburile. Am discutat cu angajatorul,l-am informat ca nu ... (vezi toată discuția)
Art.61lit.a? anairam_unid anairam_unid Daca un angajat nu a mai venit la serviciu de 20 de zile si nici la telefon nu mai raspunde cum pot proceda ca sa ii inchid contractul de munca ? (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara Utilizatoarea Utilizatoarea Buna ziua. Caz: salariatul lipseste de la munca de 3 zile; 4-a zi vine si solicita incetarea C.I.M.; i se cere sa scrie o declaratie pentru motivarea ... (vezi toată discuția)