avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata CAS din vanzare imobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata CAS din vanzare imobil

In ultimii trei ani nu am avut venituri. In 2009 mi-am dat demisia de la locul de munca, iar dupa aceea nu mi-am gasit loc de munca. Nu am obtinut venituri sub alta forma din 2009 pana in prezent. In 2011 in luna iulie am vandut un imobil primit ca mostenire. Plata contributiei la asigurarile de sanatate se face proportional cu suma incasata prin vanzarea imobilului?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:28, 8 Ianuarie 2012
Nu stiu sa se plateasca CAS pentru sumele incasate din vanzarea unui singur imobil.

Va solicitat CNAS sa platiti CAS? Pe ce baza legala?
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesiile liberale sunt obligate sa plateasca contributiile sociale? ramonia ramonia Buna ziua, Imi desfasor activitatea ca psiholog - profesie liberala reglementata prin legea 213/2004! Ma aflu intr-o situatie extrem de ambigua si anume: sunt ... (vezi toată discuția)
Poate fi data in judecata cnas? va multumesc anticipat clara24 clara24 Buna ziua. Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce posibilitati am pentru a rezolva urmatoarea situatie: Mama mea nu este nici angajata, nici somera si nici ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate obligatorii cristinasim1409 cristinasim1409 In februarie 2012 mi-am facut un PFA. Cand m-am prezentat la CASMB sa inchei un contract de asigurari de sanatate din obligatie si nu pentru ca imi doresc asa ... (vezi toată discuția)