avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REGISTRU DE CASA COMPLETARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REGISTRU DE CASA COMPLETARE

CUM SE COMPLETEAZA UN REGISTRU DE CASA?
POT BAGA CHELTUIELI PE FIRMA AVAND IN VEDERE CA AM INTREPRINDERE FAMILIALA NEPLATITOR DE TVA?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 17:23, 19 August 2010
Pe coloana "incasari" se inregistreaza incasarile din vanzari/prestari servicii..etc si pe coloana "plati" se inregistreaza chitantele cu care ati facut diverse plati(marfuri,materii prime sau alte cheltuieli, alte achizitii: obiecte de inventar, mijloace fixe,plati furnizori diversi: apa/canal, telefon,benzina etc). Din total incasari zilnice se scade total plati zilnice si rezulta soldul zilei respective.
MULTUMESC! SPER SA MA DESCURC
ENE.GEORGIANA84 a scris:

MULTUMESC! SPER SA MA DESCURC


Nu mai scrieti cu litere de tipar, este impotriva regulamentului de postare pe forum.
Eu am un SRL prestarii servicii...sa inteleg ca e nevoie sa scriu toate bonurile si facturile pe care le-am incasat, apoi la Plati scriu bonurile cu cheltuieli, dupa care scriu Z-ul scad cheltuielile din Z si imi iese SOLD-ul ?
Sau scriu pur si simplu la incasari Z-ul apoi la Plati cheltuielile, le scad din Z si imi iese SOLD-ul ?
Va multumesc.
Registrul de casa se face zilnic. Prima data se trec incasarile, apoi se trec cheltuielile. Se poate utiliza Excel-ul. Daca vrei iti trimit un model.

Alte discuții în legătură

Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pas cu pas a unei if izabela 67 izabela 67 Bună ziua Vă rog să-mi explicati pas cu pas,cum se face contabilitatea unei IF,mai precis un bar. (vezi toată discuția)
Jurnal de vanzari corina2010 corina2010 Sunt Pfi. Nu eliberez facturi, doar bonuri de casa. In jurnalul de vanzari ce trec? Z-ul fiecarei zi ? (vezi toată discuția)