De 3 ani locuiesc intr-un complex de blocuri noi. Din nefericire am vecini interlopi cu care, din cauza lipsei de bun simt si civilizatie de care dau dovada, a agresivitatii cu care vor sa impuna legile lor, am ajuns la conflicte. Au sarit la bataie, au amenintat, mi-au pus pisici moarte la usa si altele si mai si.
Am facut apel si plingeri la sectia de politie insa acestia nu au facut absolut nimic decit sa dea dreptate prin lipsa de reactie golanilor. Am fost si in audienta la politia capitalei, tot degeaba, se apara intre ei. In fapt, este vorba despre neimplicarea pentru preventie si trecerea oricarei plingeri la penal. Ajunsa la procuror, acesta considera ca daca nu am murit si nu am stat in spital zile in sir nu se ia in serios o asemenea plingere si golanii primesc NUP. Se pare ca este deja o regula la ei, nu ai murit, nu ai parte de dreptate. Lor li se par mizilicuri toate.
Anul acesta mi-am promis ca vo face publica povestea mea, voi apela la presa pentru a fi cunoscute procedurile abuzive ale politiei, voi spune tot prin ce am trecut cu ei si ce fac pentru a apara golanii.
Caut de asemenea ONG-uri care ma pot apara in lupta cu politia si procuratura care nu ma apara pe mine ci pe golani. Cunoasteti ONG-uri de acest fel? Eventual si pentru apararea drepturilor femeilor?
Va multumesc.