avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ONG apararea drepturilor omului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ONG apararea drepturilor omului

De 3 ani locuiesc intr-un complex de blocuri noi. Din nefericire am vecini interlopi cu care, din cauza lipsei de bun simt si civilizatie de care dau dovada, a agresivitatii cu care vor sa impuna legile lor, am ajuns la conflicte. Au sarit la bataie, au amenintat, mi-au pus pisici moarte la usa si altele si mai si.
Am facut apel si plingeri la sectia de politie insa acestia nu au facut absolut nimic decit sa dea dreptate prin lipsa de reactie golanilor. Am fost si in audienta la politia capitalei, tot degeaba, se apara intre ei. In fapt, este vorba despre neimplicarea pentru preventie si trecerea oricarei plingeri la penal. Ajunsa la procuror, acesta considera ca daca nu am murit si nu am stat in spital zile in sir nu se ia in serios o asemenea plingere si golanii primesc NUP. Se pare ca este deja o regula la ei, nu ai murit, nu ai parte de dreptate. Lor li se par mizilicuri toate.
Anul acesta mi-am promis ca vo face publica povestea mea, voi apela la presa pentru a fi cunoscute procedurile abuzive ale politiei, voi spune tot prin ce am trecut cu ei si ce fac pentru a apara golanii.
Caut de asemenea ONG-uri care ma pot apara in lupta cu politia si procuratura care nu ma apara pe mine ci pe golani. Cunoasteti ONG-uri de acest fel? Eventual si pentru apararea drepturilor femeilor?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 10:50, 9 Ianuarie 2012
Multumesc frumos.
Sper ca in acest mod sa reusesc sa-mi fac dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este rolul procurorului? Costica33 Costica33 Am facut doua plingeri penale unui vecin. Vecin cu pile la politie. In ancheta demarata de cei de la sectia 26 politie mi-au influentat martorii si s-a akjuns ... (vezi toată discuția)
Proba video interlop Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe ... (vezi toată discuția)
Politia apara infractorii Costica33 Costica33 Am cumparat un apartament intr-un complex de blocuri noi. Aici locuiesc multi oameni seriosi, corporatisti si locuiesc si interlopi: prostituate, recuperatori, ... (vezi toată discuția)