avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reincadrare si eliberare din functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reincadrare si eliberare din functie

in 2011 am obtinut o hotarare definitiva de reancadrare in politia locala cu plata drepturilor salariale de la data eliberarii din functie pana la data reincadrarii.pe 28.12.2011 am primit decizia de reincadrare si plata salariilor si o alta decizie prin care,cu aceeasi data sunt eliberat din functie pe motiv ca functia pe care am fost reangajat nu mai exista+preaviz de 30 zile;este legal?pot primi drepturile banesti restante cf.hotarari tinand cond ca bani sunt in trezorerie fiind aprobati de catre consiliul local in dedembrie?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:54, 9 Ianuarie 2012
...din nefericire am intalnit de mai milte ori acesta practica pentru functionarii publici...

1. trebuie sa va dea salariile restante pana la reintegrare
2. Decizia cealalta poate fi atacat din nou in instanta, aveti motive de anulare....in locul dvs. as solicita si daune morale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare sau reincadrare g1abriel g1abriel In baza unei hotariri definitive si irevocabile prin care institutia a fost obligata sa platesca sporuri pana la dec 2009 inclusiv(sp de strs si cond. ... (vezi toată discuția)
Reintegrare pe postul detinut anterior desfacerii cm liliana89 liliana89 buna ziua!am si eu o problema si as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.am fost concediat cu art 65 codul muncii,am facut contestatie in instanta iar ... (vezi toată discuția)
Concediere datorata insolventei Alexandrina Mihai Alexandrina Mihai Situatia pe care o supun dezbaterii este urmatoarea : 1.- salariat care castiga prin instanta desfiintarea unei decizii de concediere dupa 2 ani de procese ... (vezi toată discuția)