avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... talon pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

talon pierdut

Spuneti-mi va rog, daca masina este pe numele tatalui, inclusiv talonul. Tata este decedat de multi ani. Vrem sa vindem masina dar nu mai gasim talonul masinii. Oricum nu puteam sa vindem masina pana nu schimbam talonul, pe numele unui membru din familie, in viata. Ce e de facut.?
Cel mai recent răspuns: ContSters220240 , utilizator 19:53, 9 Ianuarie 2012
Daca hotaram sa dam masina la programul rabla, mai este nevoie de un talon pentru masina sau este de ajuns certificatul de mostenitor si cartea masinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Talon rabla pe numele tatalui decedat acum 14 ani. cum se face radierea? dana-m dana-m Buna seara, ma aflu aici pentru a lamuri cumva situatia unui prieten cu o problema: Tatal a decedat acum 14 ani. Inca de dinainte de deces masina nu mai ... (vezi toată discuția)
Vinzarea unei masini mostenite daca talonul si cartea masini sunt pe numele decedatului ioanalungu ioanalungu Buna ziua, V-as ramine recunoscatoare pentru o informatie: tatal meu a decedat, lasindu-mi mie si sorei mele o masina. Succesiunea s-a dezbatut si figuram ... (vezi toată discuția)