avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... regulament intern scolar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

regulament intern scolar

Buna ziua. Cum pot ataca un regulament intern scolar, mai precis un singur articol (care prevede tunsoarea la baieti de pana la 5 cm)? Tin sa precizez ca se fac presiuni asupra invatatoarei sa se poarte urat cu copilul pana il tund (are cam circa 10 cm si consider ca sa ii sta bine) sau il mut la alta scoala. Este de competenta instantei de contencios administrativ? Mai intai ma adresez Inspectoratului scolar (asta stiu) si in functie de raspuns ce sanse am in fata instantei, si pe ce lege sa merg? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin_tm , utilizator 05:37, 15 Septembrie 2009
Buna ziua tuturor,incep prin a va spune ca sunt nou pe acest site si sunt in aceeasi problema.Mi s-a interzis sa mai vin la ore pana nu ma tund,si tot timpul se face misto de mine.M-am saturat ,pentru mine mersul la scoala e un chin,ma afecteaza foarte mult aceasta problema.Aceasta situatie dureaza de anul trecut,cand am fost nevoit sa ma tund scurt,dar acum nu mai vreau sa fac acest lucru.Va rog din suflet sa imi spuneti cui trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme.Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Va rog:((Chiar nu stiu ce sa fac.
Adreseaza-te Inspectoratului Scolar Judetean de care apartine unitatea de invatamant respectiva sau Directiei de Control si Juridic din cadrul Ministerului Educatiei.
Multumesc foarte mult!O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament in scoala - lungimea parului la baieti vivere vivere Desi regulamentul zice\"tinuta decenta iar parul sa nu impiedice desfasurarea acivitatii scolare\" si desi copilul meu are aceeasi freza de un an si jumatate ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului la personalitate Radamante Radamante 1.Codul Civil -art. 58 Drepturi ale personalităţii (1) Orice persoană are dreptul la viaţă, la sănătate, la integritate fizică şi psihică, la ... (vezi toată discuția)
Uniforma scolara mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Am un copil in clasa a doua. Astazi ni s-a comunicat ca uniforma scolara este obligatorie la unitatea de invatamant la care este copilul meu. In caz ... (vezi toată discuția)