avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... radiere masina neefectuata, asigurarea mai este ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

radiere masina neefectuata, asigurarea mai este valabila in caz de accident?

Buna ziua,am si eu o intrebare la care am nevoie de raspuns urgent.Fiul meu a cumparat o masina si astazi a fost la financiar sa o treaca pe numele lui ,deci proprietarul a radiat-o si tot astazi la doua ore dupa asta a avut accident cu masina ,vreau sa stiu daca mai este valabila asigurarea .radierea nu s-a facut si la RAR ,cel accidentat nu a vrut sa mearga la politie pentru ca a zis ca nu are timp si va merge maine dimineata ,Ce sa fac in acest caz?Miltumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 11:27, 10 Ianuarie 2012
Daca masina v-a fost vanduta trebuia automat ca asigurarea RCA sa fie facuta pe numele dv si apoi efectuate demersurile pt inmatriculare. Se pare ca sunteti bun de plata.
In momentul in care v-ati inregistrat masina la fisc trebuia sa aveti si RCA pe numele dvs. ( a fiului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare rca: sofer sau masina doichitahorescu doichitahorescu In cazul in care exista o dauna la una din masinile detinute, penalizarea MB se atribuie masinii care a produs paguba sau soferului ? MB se va reflecta si in ... (vezi toată discuția)
Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Donatie autoturism fagaras1955 fagaras1955 Buna ziua, detin un autoturism inmatriculat pe numele meu pe care l-am donat fiului meu spre folosinta. Cum se procedeaza ca acest autoturism sa devina ... (vezi toată discuția)