avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat pentru copii

am u copil de 2 luni al carui tata este cipriot cad voi vei cu copilul in romania va beneficia de alocatie?de ce acte am nevoie daca beneficiaza?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 16:44, 9 Ianuarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil dintr-un stat al comunitatii europene Bettie Bettie Buna ziua, un copil cu cetatenie romana si domiciliu in Romania, al carui tata este de origine cipriota, poate obtine alocatia de stat din Republica Cipru? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mame studente anckutzy anckutzy buna ziua,sunt mama a unei fetite de 1 an si 4 luni.am revenit in tara in luna iulie si am inceput facultatea la zi in luna octombrie.Pot beneficia de acea ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil in romania , copil nascut in cipru Laura Mar Laura Mar buna ! sper ca cineva ma poate ajuta sa clarific situata legata de alocatia copilului din romania. Eu sunt cetatean roman iar tatal este cipriot. locuim in ... (vezi toată discuția)