avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM si drepturile asistentilor maternali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM si drepturile asistentilor maternali

Deoarece informatiile sunt ambigue ,as vrea sa stiu ce inseamna conform noii legi a asistentei sociale ca asistentii maternali vor desfasura activitatea printr-un contract individual de munca specific protectiei copilului?
Cel mai recent răspuns: strgr_mariana , utilizator 20:36, 9 Ianuarie 2012
In speta, se refera la faptul ca atributiile acestora vor fi numai specifice protectiei copilului ... in fisa psotului nu se vor prevedea alte atributii decat cele care au legatura cu protectia copilului ...
multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt; o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivatie concediere costel58 costel58 In cazul unei actiuni de concedire individuala poate fi invocat numai motivul scaderii profitului la nivel de societate(nu si lipsa lui) ? De asemenea ce ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal Fghhjnbghbb Fghhjnbghbb Buna ziua am si eu o intrebare sunt asistent maternal de 3 ani ,iar luna trecuta nea intarziat cu salariile si luna aceasta la fel insa o colega a pus pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca imi pierd serviciul (asistent maternal) in caz de divort Dani1977 Dani1977 Buna seara . Sunt asistenta maternala in prag de divort stau in gazda dar sunt luata in spatiu la socrii mei . Vreau sa stiu daca o sa imi pierd copilul luat ... (vezi toată discuția)