In urma unor probleme mai grace ce s-au petrecut in familie, m-am aflat in situatia de a nu mai putea sa platesc ratele ce le am de plata catre societatea de credit TBI. mi s-a infiintat poprire pe salariu (prin hotarare judecatoreasca). Suma pe care am imprumutat-o a fost de 10000 lei, iar poprirea este de 19000 lei. E posibil sa se adauge o asemenea suma la dobanda si probabil cheltuieli de judecata? Sau este vorba de "clasica" dobanda la dobanda, la dobanda smd...? Va multumesc pentru raspunsuri!
Pentru a va edifica ar fi bine sa vedeti hotarirea judecatoreasca care in dispozitiv arata ce anume reprezinta sumele retinute lunar, intre acestea putind fi si dobinda, dar si cheltuielile de judecata.
Pana la urma a fost vorba de dobanda la dobanda? Eu am ramas in urma doar cu o luna si de atunci ma tot suna sa-mi comunice ca am de platit penalitati de circa 200 de Ron, desi calculand o penalitate de 0,5%, imi iese cam aproximativ 30 de Ron.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dobanzi exagerate
ela_ela1974
buna ziua
suntem un grup de persoane care nu stim cui sa ne adresam poate ne ajutati eu va dau ex meu si restul sunt in aceasi situatie.
Am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)