Sambata presedinta a afisat lista de plata pe Decembrie 2011si vad acolo jos la explicatii la cheltuieli comune "Decoratiuni Craciun".
Mi se pare ca e o lipsa de comunicare.Cred ca vecini care stau mai mult pe acasa fac adunari ad-hoc si stabilesc ei ce si cum altfel nu imi explic cum ceilalti vecini stiu dinainte si eu nu, si stiu tot despre trecutul meu si pe unde umblu.
Cum vin din excursii ma intreba : ce faceti cum a fost in stainatate?
Nu facem o intrecere cu masinile pana nu stiu unde?
Ce frumos s-a decorat scara de craciun nu?
Nu ar trebui ca pentru anumite decizii sa se consulte adunarea generala?
Cand decide comitetul si cind adunarea generala?
Felicitari asociatiei dvs. pentru astfel de actiuni. Sunt sigura ca membrii asociatiei care au contribuit si initiat aceasta actiune sunt oameni simpli cu un venit mediu/mic. Dvs. inteleg ca , (ati tinut sa afisati asta si deduc ca sunteti si arogant), aveti bani sa faceti excursii in strainatate, sa schimbati masina, dar va paliti ' de acei 2 lei, care a trebuit sa-i dati pt. aceste cheltuieli?. Rolul comitetului este si acela sa mai schimbe din cenusiul existentei noastre. Comitetul si presedintele asociatiei dvs. au avut o initiativa de toata lauda, FELICITARI !.
@unlocatar
Afisez mereu inainte de 10 ca nu avem fond rulment.
Apa o citim noi la 1 si dam indexul la firma care emite factura pe loc, indexurile locatarilor la apa se dau intre 1-3 ale fiecarei luni.Gazul se emite pe 1 pe perioada 1-31, si ca sa il aflu mai inainte sun la ei pe 5 6 cand se emite efectiv factura ca online nu au.Electrica se emite pe data de 28 a fiecarei luni.
Firma care face calculul calduri se misca inainte incet dar acum imi dau in maxim 1 ora pe net repartizarile si consumurile individuale.
Frumos si la voi pe scara dar si mai frumos la noi.Buna ideea cu decoratul pe anotimpuri.Posteaza aici si pozele trimise mie.
@Dorina 27
Dl care a pus intrebarea nu locuieste in acelasi loc cu cel care a pus pozele.
Adica locatarx nu locuieste cu unlocatar.
Cred ca acum am inteles ideea din intrebarea co-locatarului nostru.
Referitor la prima am dedus impreuna cu colega mea (cenzorul) supararea dv legata de impodobirea scarii.
Blocul nostru cuprinde in special apartamente de vacanta.Majoritatea au apartamente ca o a 2-a locuinta.In primul an am impodobit eu scara cu o prietena de craciun apoi si la paste.
In anul urmator am impodobit impreuna cu catva prieteni si alti locatari care s-au nimerit sa fie la fata locului , apoi la paste la fel si in anul urmator deja toti locatarii vroiau sa fie prezenti si sa impodobeasca ei si se anunta dinainte.Pana la urma trebuia un singur design si mereu alta culoare a decorarilor si cum nu puteau stabili toti se facea cu randul pe cele 2 etaje dar ajutau toti.
In 2011 in decembrie se stabilise data de 3 dec 2011 si era randul celor de la etajul domnului, dar intrucat majoritatea si-au luat liber si au fost sositi de pe 1 dec vineri pe 2 seara taziu le-a venit cheful de impodobit si s-a ornat scara.
Si la noi se decoreaza cu ornamente proprii, dar la sf cand vedem ca s-ar mai asorta ceva mai cumparam unele chestii.Anul acesta am cumparat de 50 lei 30m panglica decorativa.
Dansul se pare ca a sosit dimineata pe data de 2 si a gasit deja aranjat.
Referitor la intrebarea a 2-a raspunsul este dat de actiunile dv respectiv ceea ce postati pe Facebook.De acolo din poze stim despre treaba cu pilot de teste si de aici propunerile de intrecere.Nu aveam totusi cum stim ca dv sositi pe 2 decembrie ca nu urmaresc toate postarile dv.
@locatarx Ne cerem scuze(eu cu domnisoara cenzor) si va asiguram ca data viitoare aveti dreptul la alegere.Tinand cont de pozele postate de @unlocatar putem decora scara si la alte evenimente nu doar cele crestine paste si craciun.