avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... judecatoria sector 5
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

judecatoria sector 5

am primit o amenda de 200ron in sedinta la judecatoria sector 5 deoarece nu mam prezentat la o expertiza . trebuie sa platesc amenda dar in ce cont pt ca am fost la cec dar nu imi poate incasa pt ca nu am nr de cont
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 18:40, 10 Ianuarie 2012
Stimat justiţiabil,

Din câte ştiu eu - nu garantez 100% - astfel de amenzi se plătesc la DITL -ul de la locul dvs de domiciliu, unde plătiţi, ca exemplu, impozitul pe proprietăţi. O astfel de amendă nu se plăteşte la vreun cont al Judecătoriei.

Cu stimă.
O astfel de amnda se incaseaza si la Taxele locale!!!!!!!!!!!!!!X-(
consilierjr a scris:

O astfel de amnda se incaseaza si la Taxele locale!!!!!!!!!!!!!!X-(


Dar dvs cam ce credeți că înseamnă DITL? Nu cumva Direcția de Impozite și Taxe Locale? Oricum, expresiv omulețul roșu care dă din mâini. Ca și semnul exclamării, repetat obsesiv.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare alima alima Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar Bulacom Bulacom Buna ziua , Unde se poate plati taxa de timbru judiciar pentru Judecătoria Cornetu, Menționez că am domiciliul în București,sector 6 Mulțumesc, (vezi toată discuția)