avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Daca o institutie face reorganizare si se desfinteaza unele posturisi se infiinteaza altele dar persoana la care a fost desfinta postul nu are pregatirea pentru postul nou infiintat poate beneficia de somaj??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:24, 10 Ianuarie 2012
va multumesc mult..o zi buna!

mie imi mai trebuie si Certificat privind stagiul de cotizare la bugetul asigurarilor pentru somaj (eliberat de A J.O.F.M din judetul de unde provine solicitantul) ..acesta il iau din tulcea sau constanta?
1. Pentru perioada cat ati lucrat la Tulcea il luati de la AJOFM Tulcea iar pentru perioada cat ati lucrat la Constanta il luati de la AJOFM Constanta.
2. Daca aveti noroc si gasiti intelegere oricare din AJOFM va poate da certificatul pentru toate perioadele in care ati cotizat la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ajofm tut_10 tut_10 buna ziua, tocmai am absolvit facultatea cu examen de licenta in februarie si doresc sa ma inscriu in evidenta fortei de munca intrebarile mele unt unde ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? MihaiCostache89 MihaiCostache89 Buna ziua, Am lucrat in cadrul unei firme cu contract de munca in perioada 20.01.2011 - 06.09.2011, dupa care aceasta firma a fost preluata de o alta , ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare la somaj infolegi infolegi Ex: In cazul in care am lucrat la o societate 4 ani , si o 1 luna de zile la o alta societate fara intrerupere ! este obligatoriu sa prezint la AJOFM ... (vezi toată discuția)