avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

buna ziua,
mai am de efectuat 4 zile de preaviz.pe ultima suta de metri am fost anuntat ca sa modificat salariul de incadrare si ca se va semna un act aditional la contractul de munca.in cazul de fata se aplica aceasta micsorare? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:25, 10 Ianuarie 2012
1. Perioada de preaviz face parte din perioada in care aveti contract individual de munca (CIM) asa ca se poate face in aceasta perioada orice modificare a CIM.

2. Dar orice modificare a CIM se poate face numai cu act aditional la CIM semnat de ambele parti (angajator si salariat).

3. Daca nu sunteti de acord cu micsorarea salariului nu sunteti obligat se semnati si daca totusi vi se micsoreaza salariul, fara acordul dvs., faceti sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere salariu imediat dupa ccc clase74 clase74 Buna ziua, in data de 5 Ian copilul meu implineste 2 ani iar din data de 6 doresc sa ma reintorc la munca. Am depus cererea saptamana trecuta iar azi mi-a ... (vezi toată discuția)
In cazul demisiei... ancadaniela75 ancadaniela75 As vrea sa aflu si eu daca, in cazul in care nu mi se aproba concediul de odihna pe anul aceste incepand de la inceputul luniii, pot demisiona fara preaviz? ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu rrramor rrramor Din cate stiu, orice modificare a CIM se realizeaza doar cu acordul salariatului si totusi....se poate modifica salariul anhajatului pe carea de munca fara ... (vezi toată discuția)