Intr-un contract apare fraza: 'Nerespectarea de catre Mandatar a obligatiilor privind pastrarea confidentialitatii, da dreptul firmei noastre sa solicite, fara interventia instantei de judecata si fara vreo alta formalitate prealabila, plata de daune-interese cuantificate in prealabil de comun acord de catre parti la o suma de x lei''.B-)
Mi se pare cam fortata fraza aceasta si mi se pare ca suna mai mult a aratat degetul (atentionare), decat a finalitate. Daca se considera lezati pot actiona in instanta si cere oricat, nu vad de ce ii linisteste fraza asta din care cred ca se aleg doar cu 'da dreptul firmei noastre sa solicite', care oricum se subintelege.
Ce parere aveti?
adica nu va mai trebui sa formuleze cerere de chemare in judecata pentru recunoasterea dreptului de a cere daune interese in caz de nerespectare a obligatiei privind pastrarea confidentialitatii.
Daune morale
OneQuestion
Buna ziua,
In urma unei altercatii si in urma unei loviri usoare, a rezultat un certificat medico-legal cu 1-2 zile de spitalizare. La acestea, exista ... (vezi toată discuția)