avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raporturi de vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raporturi de vecinatate

Buna ziua!
M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare juridica cu care sa-i conving sa pastreze o anumita distanta fata de gardul casei mele.Se simte un miros cumplit,nu stiu ce va fi cand se incalzeste.
Astept sugestii.Vs multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kaa2000 , utilizator 11:16, 27 Decembrie 2024
Bună ziua! Vecinul meu este cioban și pe durata iernii aduce oile acasă, lângă geamurile mele la 1 m distanță. Are în jur de 60-70 de oi, care fată și în ianuarie februarie trec de 120 de capete. I am spus să și mute oile pt ca nu este legala distanța dintre noi, de 13 ani în zadar. Am făcut scrisori la garda de mediu, poliția locală, etc, fără nici un rezultat. Ieri a venit din nou cu ele, cu măgar, 5 dulăi de stână care se dau la toți cei care trec pe strada. Unde mă pot adresa pentru a l obliga pe cioban să și mute oile.?
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal? AdrianaNicolae20 AdrianaNicolae20 Poate vecinul să costruiască o încăpere din beton pentru creșterea păsărilor lânga casa mea la o distanțâ de 8m? Care este distanța legală? (vezi toată discuția)
Distanta intre cotetul de porci al vecinului CristiansiGabriela CristiansiGabriela Vecinul si a construit cotețul porcilor pana in gardul de delimitare intre vecini, iar cotețul de porci ii la o distanta de aprox 7 m de casa mea. Tine aprox ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)