avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comert ambulant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comert ambulant

daca am 1 punct de lucru fix, si vreau sa vand si ca ambulant prin targuri , de ce am nevoie_?
Cel mai recent răspuns: luccic , utilizator 11:21, 12 Ianuarie 2012
In primul rind declararea acestui cod CAEN la Reg. Comertului.
4711,4781,4782,4789,4619,4791,4799 sunt declarate
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
luccic, utilizator
F. bine,atunci succes!!
Sa aveti actele de provienta a marfurilor pe care le vindeti,NIR, Casa de marcat ambulanta.
cum pot transfera marfa între cele 2 gestiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant sau punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte: 1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com 2. Daca am cod caen comert ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pfa Simona007008 Simona007008 Ca si Pfa , cu cod caen principal 3213 , fără punct fix de lucru ( ambulant ) cu vânzare prin piete , târguri , ce documente contabile trebuie întocmite ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)