avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit intrebare privind declaratia anuala de impozit pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

intrebare privind declaratia anuala de impozit pe profit

Buna ziua,

Am si eu o intrebare: daca sunt plecata din tara de ceva ani trebuie sa imi depun declaratia anuala de impozit pe profit sau se face de la sine?
Nu pricep deloc cum merg treburile astea in Romania.
Profitul meu in Romania este , logic, zero.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:19, 13 Ianuarie 2012
In Romania, daca nu obtineti venit impozabil (sunt o serie de venituri pentru care se depune declaratie), nu aveti ce sa declarati la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Declaratia 201? VasileMoldovan VasileMoldovan Buna seara, De cateva luni caut raspuns la o intrebare, si nimeni nu ma poate ajuta. Am intrebat contabili, experti dar toti mi-au dat un raspuns mia ... (vezi toată discuția)
Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)