buna ziua. in 2010 mai am imprumutat o persoana cu 2000 de euro, cu care am facut contract de vanzare cumparare pe o masina , persoana respectiva trebuia sa imi inpoieze banii si sa rupem contractul. persoana nu are banii sa imi dea si as vrea sa stiu daca pot sa merg la politie sa ii iau masina ca de bani sigur ori nu are ori nu vrea. va multumesc
Aspectul ca ati imprumutat o persoana cu o suma de bani este distinct in raport de contractul de vanzare-cumparare autoturism
Imprumutul de bani a fost realizat in baza unui document autentificat,cu clauze reciproc asumate?
Politia nu poate sa se implice in solutionarea problemei aparute intre dvs si persoana care ati inteles de buna voie sa o imprumutati cu o suma de bani,respectiv sa intervina sa ii luati masina
Daca exista probe care sa dovedeasca conventia incheiata intre parti ,eventual termen restituire imprumut si conditii,pe care eventual persoana sa nu le fi respectat, puteti sa formulati plangere impotriva beneficiarului imprumutului
In baza contractului de vanzare cumparare auto care nu contine clauze,cum apreciati ca va poate implica politia,astfel incat sa reintrati in posesia autoturismului?
si atunci ce sa fac?? am contract de vanzare cumparare,si cartea de identitate, dar nu am cheile. daca merg cu o macara sa ii iau masina este legal?multumesc
Revendicare masina
ursacheurse
buna ziua, pot revendica masina mea de la un prieten? i-am imprumutat-o fara sa facem vreun contract, sau act semnat si acum nu mai mi-o restituie la cerintele ... (vezi toată discuția)