M-am angajat in luna mai 2011 si in luna noiembrie 2011 pe pontaj mi-a aparut ca am stat in concediul de odihna 13 zile, iar eu nu am avut niciodata in perioada asta concediu. As vrea sa stiu de ce a aparut pa pontaj?
Nu nu l-am intrebat. Am zis ca asa trebuie sa scrie . Am zis ca stie angajatorul ce trebuie sa faca, dar acum mi-am dat seama ca ceva nu era in ordine si nu stiu ce, cumva posibil sa nu fi fost contractul individual de munca in regula?
conform legii angajatorul asa si trebuie sa faca sa acorde concediu 21 zile anual aferent timpului lucrat in caz contrar la un evantual control sau sesizare salariat el e pasibil de emenda si despagubiri. Daca ati semnat statul pe noiembrie cand apare concediul atunci inseamna ca legal al realizat acel concediu platit si anajatorul e ok, dar salariatul nu va putea demonstra niciodata ca a facut acel concediu deoarece ati semnat statul de acord cu cele ce erau acolo. Si daca veti zice ca nu ati facut cererea de concediu oricum angajatorul e acoperit. Nu mai aveti ce sa faceti doar daca in societate exista camere video inc are s/a inregistrat ca in ziua cand aveati concediu ati lucrat si aveti si martori, il puteti da in judecata, dar va trebuie si un avocat foarte bun nu bun dar foarte bun.
Alta data cereti sa semnati direct pe stat daca cumva primit fluturas pentru a vedea ce scrie acolo
Legea 329/2009
anonim1607
Buna ziua,
Lucrez in sector de stat (spital) si toata luna noiembrie am fost in concediu de odihna. La plata salariului aferent lunii noiembrie am constatat ... (vezi toată discuția)