Am avut permisul suspendat in 09 nov 2011,am fost la politie sa ma interesez de perioada de suspendare si m-i s-a spus ca trebuie sa astept rezolutia parchetului.
Pana acum n-am primit nicio citatie niciun raspuns.In cat timp trebuie sa solutioneze parchetul cauza?
Parchetul poate solutiona cauza in termenul maxim special prevazut pentru infractiunea pentru care v-a fost suspendat permisul la care se mai adauga in 50% din acest termen, acesta fiind de fapt termenul de prescriptie al faptei;
Pentru linistea dumneavoastra ar fi indicat sa mai treceti dumneavoastra pe la ei.
Oricum rezolutia o va emite dupa ce in prealabil va va audia si va va prezenta si materialul de urmarire penala
Un astfel de proces poate dura chiar si pana la doi ani depinde cat de aglomerata este instanta care va judeca acest caz. Daca vi s-a suspendat permisul vedeti ce scrie pe dovada pe care v-a dat-o politia cand vi l-a ridicat si pt ce fapta. Daca vi l-a ridicat pt consum de alcool nu se elibereaza dovda cu drept de conducere pe perioda analizarii dosarului si pana la finalizarea lui.
Permis retinut
ionutser
Mi-a fost retinut permisul de conducere in data de 21.11.2010 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice . La proba biologica mi-a iesit 1,8 ... (vezi toată discuția)
Efecte nup
mogos vali
Am primit de la parchet solutia cu n.u.p. As dorii sa-mi spune-ti daca imi va fii suspendat permisul in conditiile in care in luna martie 2009 am fost implicat ... (vezi toată discuția)