avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat la firma x da in judecata firma y la care este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat la firma x da in judecata firma y la care este deasemenea asociat

Buna Ziua. va rog sa imi spuneti daca un asociat al societatii x poate actiona in judecata societatea x pentru neplata unor bunuri care au fost vandute de o societate y la care acesta este de asemenea asociat.
Mentionez ca sumele nu au fost achitate intrucat respectivul asociat nici pana la acesta data nu a adus aportul care trebuia sa-l depuna ca urmare a infiintarii societatii x.
va rog sa imi puneti ce posibilitati juridice de aparare am in aceasta situatie.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 14:06, 11 Ianuarie 2012
in relatie cu X si Y cine sunteti dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare societate adrianabresug adrianabresug cum se fac inregistrarile in urmatoarea speta : o societate comerciala printrun act notarial contract cesiune transfera activul si pasivul unei alte ... (vezi toată discuția)
Aport in natura la sa pbmice pbmice Adunarea AGA al SC X SA hotaraste infiintarea SC Y SA ai carei actionari sunt: SC X SA - 99% si persoana fizica (actionar majoritar la SC X SA) - 1%. Aceeasi ... (vezi toată discuția)
Actiune anulare act fraudulos facut in dauna creditorilor societatea x este in administrare judiciara urmand ca in curand sa se aprobe trecerea la faliment. procedura s-a deschis in ianuarie 2004. in anul 2003 ... (vezi toată discuția)