avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Citatie in calitate de intervenient fortat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Citatie in calitate de intervenient fortat

Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite si-a reparat masina in baza casco detinut de el la Allianz Tiriac asig., eu mi-am reparat-o pe banii mei. Acum cei de la Tiriac vor sa-si recupereze banii de la firma Astra asig., acolo unde eu am polita de asigurare obligatorie-rca-ul si a primit o citatie in calitate de intervenient fortat. Nu stiu ce inseamna asta, dar nu inteleg cine ma citeaza in instanta ? Firma care vrea sa-si recupereze banii sau firma la care am eu asigurarea? Asta pentru a putea sa-mi formulez intampinarea. Va multumesc si astept un raspuns, pentru ca la telefonul lor de daune suna numai ocupat.
:((
Cel mai recent răspuns: siempreska , utilizator 13:36, 13 Ianuarie 2012
Nu trebie sa va agitati pt ca este vorba ca asiguratorul CASCO vrea sa-si recupereze banii de la asiguratorul RCA iar dv va trebui sa confirmati sau nu, ce s-a petrecut in timpul evenimentului.
Multumesc din suflet.
In aceeasi situatie se afla si o cunostinta de-a mea, dar problema este ca procesul se judeca in Bucuresti, iar ea este din Arad.......este evident ca nu se va prezenta la proces. In cazul asta ce este de facut? Ea nu a depus niciun inscris, a avut loc un termen, dar s-a amanat judecata asa ca urmeaza al doilea termen. Se va judeca in lipsa ei? Trebuie sa depuna intampinare? Multumesc!
Trebuie sa depuna intampinare, cum de altfel scrie si in citatie, dar trebuie sa ia legatura cu un avocat care sa i-o formuleze si poate fi trimisa prin posta. Asa vom face si noi si daca fiica mea va putea, se va si prezenta in instanta.
In citatie nu scrie nimic despre intampinare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)