avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare CIM

Cum operez in Revisal decizia de incetare conform art.55, lit.c- urmare a vointei unilaterale a uneia dintre parti, la optiunea "Alt temei" ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Evee , utilizator 09:44, 18 Ianuarie 2012
Codul muncii, la art 55 lit c are in vedere incetarea CIM ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.
Astfel, aveti in vedere aceste cazuri si conditii prevazute de lege.
In acest caz puteti incadra incetarea CIM fie ca si concediere , fie ca demisie (in functie de situatia concreta pe caer o aveti).
Art.55 lit.c C.mun nu constituie temie de drept al incetarii raportului de munca ... art.55 C.mun. prevede modalitatile prin care se poate inceta un raport de munca ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de muncă perioadă determinată lia87 lia87 În ce condiții este posibilă desfacerea contractului individual de muncă încheiat pe perioadă determinată înaintea expirării termenului acestuia? (vezi toată discuția)
Incetarea cim art 55c ferarri_enzo ferarri_enzo Va supun atentiei, urmatoarea spetza: Un salariat si-a depus demisia la data de 11.03.2010 cu art 55b CM. DEMISIA A FOST APROBATA! S-a remis Carnetul de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim art 55, lit b alcibiade alcibiade Buna seara, In conditiile in care am solicitat prin depunerea la registratura unitatii in data de 07 a cererii privind incetarea CIM in data de 08, conform ... (vezi toată discuția)