Buna ziua.
Care este procedura legala de a obtine de la un Birou notarial, temporar, originalul unui Antecontract de vanzare cumparare (imobil) incheiat de tatal meu inainte de a fi finalizata la judecatorie dezbaterea succesiunii dupa decesul mamei mele avand in vedere ca acum, dupa decesul si a tatalui meu, nici eu ca mostenitor si nici promitentul cumparator nu detinem niciun exemplar original al acestui antecontract ci numai copii obtinute de la Cartea funciara. Acest document i-mi este necesar pentru a proba- expertiza semnatura data de tatal meu pe acest antecontract pentru ca exista neconcordanta intre semnatura tatalui meu exitenta pe copia antecontractlui obtinuta de la notar si semnatura tatalui meu de pe exmplarul antecontractului existent la Cf.
Va multumesc.
nu exista o asemenea proceduira pe care sa o puteti initia dvs, originalul ramane in arhiva biroului notarial. instanta in schimb l-ar putea obliga pe notar sa depuna la dosar originalul.
Extras carte funciara
t0much
Am castigat procesul in vederea unui apartament de pe urma defunctei mame prin hotarare judecatoreasca irevocabila in care specifica sa platesc surori mele o ... (vezi toată discuția)