avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna! Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in luna august 2012. Am insa o mare problema: din data de 11 august 2011 primesc ajutor de somaj(acesta se incheie pe 11 febr. 2012 si apoi o sa ma angajez cu carte de munca pana la data nasterii bebelusului) si imi fac griji ca daca o sa nasc inainte de 11 august 2012 nu mai indeplinesc conditiile de acordare a indemnizatiei pt. cresterea copilului. Vreau sa stiu daca pot ramane fara indemnizatia pt. cresterea copilului, avand in vedere lucrurile spuse mai sus?
somajul, din acest punct de vedere, se considera continuitate "in munca", deci nu trebuie sa va faceti griji, veti beneficia de indemnizatie, insa cuantumul acesteia se va calcula corespunzator veniturilor ultimelor 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc crystinik_p18 crystinik_p18 Buna ziua, De curand am aflat ca am contractul pe perioada determinata pana in luna septembrie. De asemenea sunt insarcinata in 4 luni, sarcina despre care ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rentzu Rentzu Buna ziua, daca sotia are contract de munca incepand cu 07 Martie 2011 ,a ramas insarcinata si ar trebui sa nasca in 10 Februarie 2012 (dupa spusele medicului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pentru o studenta insarcinata IulianaRalucaM IulianaRalucaM Sunt anul I și am o sarcină de 6 săptămâni în evoluție. Sunt înmatriculată în cadrul studiilor universitare de licență din anul 2011 / ... (vezi toată discuția)