avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost amendat pentru ca am traversat strada prin loc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost amendat pentru ca am traversat strada prin loc nepermis

Buna ziua . Cu doar cateva zile inaintea Sfintelor Sarbatori de Craciun , am trecut strada prin loc ne-permis , o masina de cu radar care statea la "panda" , m-a vazut si pe mine si au venit cu masina dupa mine (masina ne-fiind inscriptionata cu "politia") si mi-au facut proces verbal de contraventie pt fapta respectiva si mi-au dat 134 lei amenda si 2 PUNCTE . Intrebarea mea este ; 1) de cind se dau puncte penalizare si pt pietoni? 2) as putea contesta amenda pe motivul punctelor si ca, masina NU era inscriptionata de nici un fel ? Va multumesc si o zi buna in continuare .
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:24, 11 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Cred ca e vb de puncte amenda care inseamna in bani 134 lei.
Faceti contestatie pt ca nu aveti nimic de pierdut ci numai de castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv contestatie pv contraventie - amenda radar Alex Miºa Alex Miºa Am fost inregistrat de aparatul radar circuland in localitate cu 65 km/h si sanctionat cu amenda si 2 puncte de penalizare. Nu am avut obiectiuni, asta este, ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate pieton. Monica H. Monica H. intrebarea mea este > Pentru neacordare prioritate pieton, pe trecerea de pietoni se pot aplica mai multe sanctiuni, prin acelasi proces verbal?? De ex. ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar:masina-capcana te opreste? AlexApostol AlexApostol Buna ziua, Va voi descrie pe scurt situatia mea cu speranta de a afla un raspuns de la cei care cunosc cadrul legal de sanctionare a Politiei ... (vezi toată discuția)