Am o mare problema, din cauza neglijentei mele, avocatului si notarului. Acum 2 saptamani am incheiat un CV cu o persoana pentru un teren plus cladire veche pe teren. Ne-am inteles la suma si am mers la semnat CV. Terenul are toate utilitatile, curent, apa/canal si gaz. La semnare vanzatorul a adus doar chitanta de la electrica cu achitarea la zi a curentului, spunand ca la celelalte a fost "aglomerat". S-a stipulat in contract ca in maxim 2 saptamani sa se faca predarea cu toate utilitatile achitate la zi (cu titlu executoriu). Intre timp, la cateva zile dupa ce am semnat ca idiotul am descoperit ca are o datorie foarte mare, de 33000 ron la apa/canal. Puteti sa ma sfatuiti ce sa fac in acest caz? Eventual poate cineva sa imi recomande un avocat bun pe partea aceasta de litigii utilitati/contracte in Cluj-Napoca? Mentionez ca la semnare am avut un avocat si la fel ca si notarul (ales tot de avocatul meu) mi-au spus ca totul e ok.
Intre timp am reusit sa il aduc pe fostul proprietar la notar sa semneze un act aditional in care specifica ca va achita datoriile pana la 1 februarie 2012, dar nu cred ca le va achita. Stie cineva daca as putea obliga regia apa canal sa incheie contract nou cu mine pana se rezolva cealalta problema?
Multumesc