avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii la utilitati fost proprietar teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii la utilitati fost proprietar teren

Am o mare problema, din cauza neglijentei mele, avocatului si notarului. Acum 2 saptamani am incheiat un CV cu o persoana pentru un teren plus cladire veche pe teren. Ne-am inteles la suma si am mers la semnat CV. Terenul are toate utilitatile, curent, apa/canal si gaz. La semnare vanzatorul a adus doar chitanta de la electrica cu achitarea la zi a curentului, spunand ca la celelalte a fost "aglomerat". S-a stipulat in contract ca in maxim 2 saptamani sa se faca predarea cu toate utilitatile achitate la zi (cu titlu executoriu). Intre timp, la cateva zile dupa ce am semnat ca idiotul am descoperit ca are o datorie foarte mare, de 33000 ron la apa/canal. Puteti sa ma sfatuiti ce sa fac in acest caz? Eventual poate cineva sa imi recomande un avocat bun pe partea aceasta de litigii utilitati/contracte in Cluj-Napoca? Mentionez ca la semnare am avut un avocat si la fel ca si notarul (ales tot de avocatul meu) mi-au spus ca totul e ok.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters236781 , utilizator 10:31, 24 Ianuarie 2012
Ma poate ajuta cineva cu un sfat macar? Multumesc!
Intre timp am reusit sa il aduc pe fostul proprietar la notar sa semneze un act aditional in care specifica ca va achita datoriile pana la 1 februarie 2012, dar nu cred ca le va achita. Stie cineva daca as putea obliga regia apa canal sa incheie contract nou cu mine pana se rezolva cealalta problema?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire abuziva a apei curente smartynv smartynv am cumparat recent o casa cu utilitati cu exceptia canalizarii .acum am probleme cu cel care a tras conducta de alimentare cu apa deoarece sustine ca ii ... (vezi toată discuția)
Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Problema juridica: in terenul cumparat sunt conductele de apa ale orasului Vlad88 Vlad88 Buna ziua! Am o problema legata de un teren si as vrea sa stiu daca se poate rezolva in vreun fel si cui ar trebui sa ma adresez. In septembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)