avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

dupa cit timp o banca poate pune poprire pe salariu,daca ai restante fata de aceasta,chiar daca mai exista si alte contracte de imprumut cu alte banci in derulare,fara restante fata de acestea,chiar daca angajatorul nu se angajeaza fata de banca pentru recuperarea creantelor ?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:55, 11 Ianuarie 2012
Depinde de ce anume scrie in contract. In general nu este prevazut un termen. Dar sigur dupa cel putin 30 de zile. :) ... si mai sigur dupa 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit BabSi BabSi As dori sa aflu daca pentru neachitarea unui credit de nevoi personale, fara garantie, imprumutantului, care este angajat permanent si are un venit salarial ... (vezi toată discuția)
Restante la banci isabela capalnas isabela capalnas Am facut credit de nevoi personale, pentru a achita un avans pentru o casa. In cazul in care am restante la banca, aceasta ma poate executa silit doar cu ... (vezi toată discuția)