avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un contract de vanzare cumparare de teren agricol ai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un contract de vanzare cumparare de teren agricol ai carui vanzatori au murit

a fost cumparat un teren in baza unui contract de vanzare cumparare neoficial iar ulterior vanzatorul a murit.Cum pot oficializa documentul?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:45, 11 Ianuarie 2012
Ii dati in judecata pe mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să cumpăr un teren intravilan în rural, dar nu are decât acte de proprietate. pot să fac eu, ulterior, cadastrul și intabularea? karina silvia karina silvia Buna ziua ! Doresc sa cumpar de la cineva un teren intravilan in rural. Are doar succesiunea. Pot ulterior sa fac eu cadastrul si intabularea Cum ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana alexa67 alexa67 Buna seara. In 1997 am cumparat un teren cu acte de mana, pe care ulterior l-am pierdut pentru ca mostenitorii vanzatorului au dat mostenirea in judecata si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate legaliza un act de mana violetis16 violetis16 Buna ziua, in 1983 am cumparat jumatate de teren de gradina de la un proprietar care a decedat, iar cealalta jumatate a cumparat-o altcineva care de asemenea a ... (vezi toată discuția)