avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie de intretinere

am solicitat instantei o mjorare a pensiei ptr. minorul ce i-l am in intretinere si care este elev la Seminarul Teologic.Am aratat instantei faptul ca fosta sotie lucreaza in strainatate cu contract de munca ca menajera.Contractul depus la instanta arata faptul ca este valabil pe o perioada de 3 luni(sept.-dec.2011)urmind dupa caz sa se prelungeasca sau sa se intrerupa,deasemeni am cerut sa se ceara lamuriri de la autoritatile in speta Italiene din Spoleto. Intrebarile mele sunt: -la termenul care se va da sau incontinuare trebue sa ma prezint cu avocat sa-mi apere interesele minorului? -trebue sa arat ca in continuare are acel loc de munca sau i-l va solicita instanta asa cum am cerut in cererea formulata de la autoritatile Italiene din Spoleto. -ce probe mai sunt necesare pentu a putea obtine o majorare a pensiei avind in vedere ca venitul realizat de sosta sotie este de 800 euro,iar ea plateste o pensie 150lei calculat la venitul minim pe economie.Cosrurile de intretinere a unui elev la Seminarul Teologic sunt mari avind in vedere ca acesta trebue sa stea in camin,sunt cati care trebuesc cumparete,tinute de scoala etc.
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 05:04, 12 Ianuarie 2012
instanta nu va putea cere autoritatilor altor state lamuriri. cind intervine un element de extraneitate sunt proceduri speciale derulate prin ministerul de justitie. in acest caz parerea mea este ca va faceti sperante degeaba. sansa dv. ar fi ca doamna sa aduca din proprie initiativa dovada veniturilor, ceea ce nu prea cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara chiriac laurentiu chiriac laurentiu sunt divortat si cu prima sotie am un copil si m-am recasatorit.Cu actuala sotie am un copil si vreau sa stiu daca sunt obligat sa platesc pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Ce statut a avut copilulu meu in septembrie 2008? elev sau student??? ana123 ana123 Copilul meu a terminat in vara anului 2008 liceul. Este deja student in anul I. I s-a platit pensie alimentara pana la 31 august 2008. Anul universitar a ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare mariniucsimona mariniucsimona am o intrebare sunt divortata si am castigat custodia copilului beneficiez de o pensie alimentara de 150lei asa sa calculat la salariu minim pe economie de ... (vezi toată discuția)