am solicitat instantei o mjorare a pensiei ptr. minorul ce i-l am in intretinere si care este elev la Seminarul Teologic.Am aratat instantei faptul ca fosta sotie lucreaza in strainatate cu contract de munca ca menajera.Contractul depus la instanta arata faptul ca este valabil pe o perioada de 3 luni(sept.-dec.2011)urmind dupa caz sa se prelungeasca sau sa se intrerupa,deasemeni am cerut sa se ceara lamuriri de la autoritatile in speta Italiene din Spoleto. Intrebarile mele sunt: -la termenul care se va da sau incontinuare trebue sa ma prezint cu avocat sa-mi apere interesele minorului? -trebue sa arat ca in continuare are acel loc de munca sau i-l va solicita instanta asa cum am cerut in cererea formulata de la autoritatile Italiene din Spoleto. -ce probe mai sunt necesare pentu a putea obtine o majorare a pensiei avind in vedere ca venitul realizat de sosta sotie este de 800 euro,iar ea plateste o pensie 150lei calculat la venitul minim pe economie.Cosrurile de intretinere a unui elev la Seminarul Teologic sunt mari avind in vedere ca acesta trebue sa stea in camin,sunt cati care trebuesc cumparete,tinute de scoala etc.
instanta nu va putea cere autoritatilor altor state lamuriri. cind intervine un element de extraneitate sunt proceduri speciale derulate prin ministerul de justitie. in acest caz parerea mea este ca va faceti sperante degeaba. sansa dv. ar fi ca doamna sa aduca din proprie initiativa dovada veniturilor, ceea ce nu prea cred.