avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara nu e ridicata de titular
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara nu e ridicata de titular

dca pensia alimentaar stiu sigur ca nu e ridicata de titular, adica de mama minorului, ce pot sa fac pentru a opri acest lucru? ea e plecata din tara si la adresa unde ajung banii e mama acesteia si pe deasupra fosta sotie nu mai are numele pe care se trimite mandatul postal!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 12 Ianuarie 2012
Care e interesul dvs, sa nu mai poata ridica pensia, sa-si schimbe numele, sa se intoarca in tara sau ce altceva doriti ?
Pensia o ridica mama femeii in baza unei procuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copilul meu de care din pacate nu mai stiu nimic?! cipri05 cipri05 La sfatul si indrumarea dvs....dupa cum am vb si in disuctiile anterioare...in ciuda unor judecati si procese de aproape un an de zile,in care am solicitat ... (vezi toată discuția)
Vreu fetita inapoi bitzudain bitzudain buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am ... (vezi toată discuția)