avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

buna...
M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am absolvit o facultate , as putea sa fiu economist ....am o vechime , de peste 15 ani ca referent , la serv .RUNOS!
Cum pot fi incadrata ?Eeconomist deb. sau tinand cont de vechime , pot fi la o treapta superioara? Voi ramane la acelasi compartiment!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nelagrepolis , utilizator 23:19, 17 Ianuarie 2012
Am inteles,de fapt asta mi-ati spus mai sus! încadrearea se face la gradul profesional imediat superior gradului de debutant......
Va multumesc ,mult !
Daca , voi mai avea nelamuriri, o sa va mai deranjez! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)
Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)